Παντού ΑΕΚ: Το ματς με την Μαρσέιγ δωρεάν σε ΗΠΑ και Μεξικό! (ΦΩΤΟ)

Παντού ΑΕΚ: Το ματς με την Μαρσέιγ δωρεάν σε ΗΠΑ και Μεξικό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε λεπτομέρειες για την μετάδοση του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ στη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα νέα για τους Έλληνες που ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όσους ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια της Ένωσης, καθώς το ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ θα μεταδοθεί δωρεάν από την πλατφόρμα ViX

Η αναμέτρηση του Europa League θα… μπει στα σπίτια εκατομμυρίων φιλάθλων σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καραϊβική! Το ViX είναι μια ισπανόφωνη υπηρεσία streaming (τύπου Netflix), που ανήκει στο κορυφαίο Μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa.

Το ViX κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Champions και το Europa League. Παρότι είναι συνδρομητική υπηρεσία, κάθε αγωνιστική προσφέρει δωρεάν δύο αγώνες και αυτή την εβδομάδα επιλέχθηκαν τα ματς του ομίλου της ΑΕΚ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντού ΑΕΚ: Το ματς με την Μαρσέιγ δωρεάν σε ΗΠΑ και Μεξικό! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X