ΑΕΚ: Όταν ο Νίκλας Ελίασον «σκότωνε» με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο τη Μαρσέιγ (VIDEO)

ΑΕΚ: Όταν ο Νίκλας Ελίασον «σκότωνε» με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο τη Μαρσέιγ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου του 2021 στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ θα μείνει αξέχαστο στον άσο της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απομένουν λιγότερο από δύο 24ώρα για το ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», το οποίο ξυπνά ευχάριστες, εξαιρετικές μνήμες στον Σουηδό εξτρέμ της Ένωσης, Νίκλας Ελίασον.

Συγκεκριμένα, ήταν η 20η αγωνιστική της Ligue 1, όταν η Μαρσέιγ υποδεχόταν σε κεκλεισμένων των θυρών ματς στη Μασσαλία τη Νιμ, όπου αγωνιζόταν ο Ελίασον και απ’ όπου τον απέκτησε η ΑΕΚ. Η Νιμ παρατασσόταν με 4-1-4-1 με τον Ελίασον να είναι στην αριστερή πλευρά της τετράδας πίσω από τον Κονέ κάνοντας στο ματς «παπάδες».

Ο Σουηδός, λοιπόν, έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Στο 55′ ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος να κάνει το 2-0 και να «τελειώσει» τους Μασσαλούς που απλά μείωσαν στο σκορ στο 85′ με τον Μπενεντέτο.

Ο Ελίασον θα θυμάται για πάντα το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου του 2021.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X