Παπαδόπουλος: «Έχουμε αλλάξει 7 γήπεδα σε 10 μέρες -Να κάνει κάτι η Πολιτεία»

Μεγάλη ΑΕΚ - Πέτυχε σπουδαία νίκη (30-29) επί της Λουκέρνης και μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης!
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Βύρων Παπαδόπουλος στάθηκε στη μεγάλη νίκη επί της Λουκέρνης και το γηπεδικό πρόβλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βύρων Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου περήφανος για τους συμπαίκτες και τον τρόπο που πάλεψαν χθες κόντρα στη Λουκέρνη.

Παράλληλα ο παίκτης της ΑΕΚ ερωτήθηκε και για το γηπεδικό τονίζοντας πως η Πολιτεία πρέπει να κάνει κάτι άμεσα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κρίενς. Ήταν το ματς της χρονιάς για εμάς και μόνο όσοι ζούμε σε αυτή την ομάδα, το καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, είχαμε πολλές αντιξοότητες μέσα στο ματς. Στο τέλος ενώ κερδίζαμε σε όλο το ματς, ήταν κοντά στο να πάρουν την ισοπαλία. Κάναμε μια σπουδαία νίκη και ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ειδικά στο τέλος».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα με το γηπεδικό, απάντησε: «Είδατε ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου, αντιμετωπίζουμε τρελές δυσκολίες, αλλάζουμε κάθε μέρα γήπεδο. Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει το γήπεδο της. Είδατε παιδιά να βγαίνουν με κράμπες και θλάσεις. Έχουμε αλλάξει επτά γήπεδα σε δέκα μέρες! Ήρθε η ώρα να γίνει κάτι και από την Πολιτεία και να βρεθεί μια λύση».

Ο αρχηγός της Κρίενς Ράμον Σλούμφ σχολίασε: «Είμαι απογοητευμένος, νομίζω ότι κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια επειδή έκανε πολύ καλή δουλειά».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X