Τζούκιτς: «Σπουδαίο για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ»

Τζούκιτς: «Σπουδαίο για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την μεγάλη νίκη επί της Λουκέρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και την εμφάνιση και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη μιας και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Καλησπέρα σε όλους, είμαι για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο και μιλάω ως προπονητής της ΑΕΚ. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον αντίπαλο προπονητή και σε όλους για την προσπάθεια. Ήταν μια μεγάλη μάχη όπως είδατε. Είμαι πολύ περήφανος για το τιμ μου και για την ομάδα μου. Ο Βύρωνας τα είπε πολύ σωστά. Αξίζαμε να νικήσουμε γιατί ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ σπουδαίο και για την ομάδα μου και για το ελληνικό χάντμπολ. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την εκπροσώπηση της χώρας. Είναι ένα δύσκολο και ισορροπημένο γκρουπ. Τα δώσαμε όλα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και είναι μια νίκη υπερηφάνειας. Δεν έχουμε τώρα νεότερα για τους τραυματίες, άρα θα περιμένουμε αύριο το πρωί».

Από την μεριά του ο προπονητής της Κρίενς, Πέτερ Κουκούτσκα σχολίασε: «Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά σουτ. Παλεύαμε με τον εαυτό μας, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δώσαμε μάχες, αλλά δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα έπρεπε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X