Λειψία: Ανανέωσε με τον Πόουλσεν έως το 2026

Champions League: Μεγάλη πρόκριση της Λειψίας στα ημιτελικά -«Πέταξε» εκτός την Ατλέτικο (2-1)
Photo Credits: INTIME

Ο Δανός επιθετικός Γιουσούφ Πόουλσεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λειψία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δανός επιθετικός Γιουσούφ Πόουλσεν, 29 ετών, έχει περάσει 10 χρόνια στην Λειψία και πήρε την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2026.

Ο Πόουλσεν έφτασε σε ηλικία 19 ετών στη Λειψία, που τότε έπαιζε στην τρίτη κατηγορία. Μέρος της ταχείας ανάπτυξης του συλλόγου, συμμετέχοντας στην άνοδο στη δεύτερη κατηγορία (2014) και στη συνέχεια στην Bundesliga (2016), με δύο Κύπελλα Γερμανίας και αρκετές παρουσίες στο Champions League.

Με 370 αγώνες -και 85 γκολ- είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές για τη Λειψία.

Σε δήλωση που δημοσίευσε ο σύλλογος, ο Πούλσεν τόνισε ότι αυτός και ο σύλλογος της Σαξονίας «μεγάλωσαν μαζί». «Ήμουν απλώς νέος όταν έφτασα στη Λειψία το 2013. Αυτό που έχει συμβεί από τότε είναι πραγματικά τρελό», προσθέτει ο Δανός διεθνής (72 συμμετοχές, 11 γκολ).

Η Λειψία, 5η στη Bundesliga μετά από οκτώ αγωνιστικές, υποδέχεται αύριο (25/10)  τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League, όπου αγωνίζονται επίσης η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουνγκ Μπόις.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X