Ο «εφευρέτης» του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Τρεϊμάνις ξανά στο «Καραϊσκάκη» (VIDEO)

Ο «εφευρέτης» του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Τρεϊμάνις ξανά στο «Καραϊσκάκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο «εφευρέτης» του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Άντρις Τρεϊμάνις ξανά στο «Καραϊσκάκη»... Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού… Άντρις Τρεϊμάνις. Δηλώνει διαιτητής με σήμα UEFA, αλλά εμείς θα του χαρίσουμε απλόχερα και τον τίτλο του «εφευρέτη». Διότι μόνο έτσι μας έρχεται στο μυαλό ο Λετονός ρέφερι.

Και επειδή σίγουρα θα αναρωτηθείτε τι ακριβώς εννοούμε στον πρόλογο; Απλά θα θυμίσουμε το ματς. Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 των «ερυθρόλευκων», όμως ουδείς μπορεί να ξεχάσει τη διαιτητική απόφαση που έφερε στο μυαλό όλων τα χρόνια της «σκληρής» παράγκας.

Στο 61′ ο Ολιβέιρα γκρεμίζεται μέσα στην περιοχή από τους Μπα και Τζολάκη. Ο Τρεϊμάνις αρχικά καταλογίζει την «καραμπινάτη» παράβαση που θα έδινε και ο πλέον σκληροπυρηνικός οπαδός του Ολυμπιακού, ωστόσο εν συνεχεία κατόπιν παρέμβασης του VAR παίρνει πίσω την απόφασή του, αλλά και την κίτρινη κάρτα που είχε δείξει στον Μπα.

Μία απόφαση που ήταν λογικό να προκαλέσει την αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή του Ολιβέιρα που είχε αναφέρει: «Ρεφ, ήταν μόνο ένα πέναλτι ή δύο; Προσπάθησαν να μας ρίξουν άλλα εμείς δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα, +3! Συγχαρητήρια παιδιά! ΠΑΟΚ».

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, όπως προαναφέραμε, αντέδρασε άμεσα στην απόφαση του διαιτητή να πάρει πίσω την απόφαση για πέναλτι, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο στο Twitter: «Νέος κανονισμός, εισαγόμενος, Λετονικός! Κάντε σάντουιτς τους επιθετικούς!»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X