Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Φαν'τ Σιπ επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με Άγιαξ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Φαν'τ Σιπ επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζον φαν’τ Σιπ επιβεβαίωσε στη ολλανδική ιστοσελίδα NOS, ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζον φαν’τ Σιπ επιβεβαίωσε στη ολλανδική ιστοσελίδα NOS, ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Άγιαξ για να διαδεχθεί τον Μόρις Στέιν-που απολύθηκε χθες- στον πάγκο του «Αίαντα».

Παραμένει ασαφές εάν αυτός ο διορισμός του Ολλανδού πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας (έως το 2021)-που ήταν και η τελευταία του δουλειά-, θα είναι προσωρινός και, εάν ναι, πόσο θα διαρκέσει η ενδιάμεση περίοδος. Σύμφωνα με την «De Telegraaf», τον προσέγγισε ο Άγιαξ για να ηγηθεί της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως αναφέρεται ο 59χρονος Φαν’τ Σχιπ αρχικά επρόκειτο να αναλάβει έναν πιο διοικητικό ρόλο στο σύλλογο του Άμστερνταμ.

Έπαιξε στον Άγιαξ για 11 χρόνια μεταξύ 1981 και 1992 ως εξτρέμ. Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής νέων και αργότερα ως βοηθός προπονητή στον Άγιαξ. Ήταν επίσης  βοηθός προπονητής για την εθνική Ολλανδίας υπό τον Μάρκο βαν Μπάστεν μεταξύ 2004 και 2008, αλλά και μεταξύ άλλων προπονητής στις, Τβέντε, Μελβούρνη Χαρτ, Τσίβας, Μελβούρνη Σίτι και Τσβόλε.

Με μόλις πέντε βαθμούς σε επτά αγώνες στην Eredivisie, ο Άγιαξ κάνει το χειρότερο ξεκίνημά του, με την τελευταία νίκη να χρονολογείται πριν από δύο μήνες και  καταλαμβάνει την προτελευταία-17η θέση- στο πρωτάθλημα.

Ο Φαν’τ Σιπ είναι πιθανό να παρουσιαστεί ως ο νέος προπονητής του Άγιαξ μετά τον αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν την Κυριακή.

Στο μεταξύ, ο Χεντβίγκες Μαδούρο, ένας από τους βοηθούς του Στέιν, ορίστηκε ως προσωρινός προπονητής και θα καθίσει στον πάγκο για τα παιχνίδι με την Μπράιτον στο Europa League την Πέμπτη (26/10)  και την πρωτοπόρο PSV Αϊντχόφεν την Κυριακή (29/10).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X