ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο ο Γερακιός στο πινγκ πονγκ

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο ο Γερακιός στο πινγκ πονγκ
Photo Credits: INTIME

Καλή εμφάνιση από τον αθλητή της ΑΕΚ στο αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που πήρε μέρος και πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλία.

Στο 2ο όπεν της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πήραν μέρος 154 αθλητές και αθλήτριες, ξεδίπλωσαν τα καλά τους στοιχεία κυνηγώντας τις διακρίσεις και πήραν το θερμό χειροκρότημα. Το τουρνουά διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο «ΑΣΕΑ Βόλου Κένταυρος», την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων) και τον δήμο Βόλου.  Στους εφήβους ο αθλητής της ΑΕΚ, Νίκος Γερακιός έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο καθώς «λύγισε» στον τελικό με 3-2 σετ από τον Γιάννη Μαλαμούδη. Η παρουσία στον τελικό είναι επιτυχία για τον Ελληνοάγγλο νεαρό, στη δεύτερη διοργάνωση της ΕΦΟΕπΑ, στην οποία εμφανίζεται. Η διοργάνωση αποτέλεσε και ένα στοίχημα για τους οικοδεσπότες το να πετύχουν οι αγώνες στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας μολονότι ήρθαν πολύ λίγο διάστημα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X