Του Τσούμπερ το επίτευγμα...

Του Τσούμπερ το επίτευγμα...
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr παρουσιάζει το εντυπωσιακό στατιστικό στο σκοράρισμα του Ελβετού μεσοεπιθετικού από τον Απρίλη μέχρι και τώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στην περυσινή σεζόν είχε πρώτο σκόρερ της, τον Λιβάι Γκαρσία που έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης. Έχει και έναν παίκτη όπως ο Σέρχιο Αραούχο, που το… έχει σκοράρισμα, έστω και αν δεν είναι πλέον σταθερά φορ. Επίσης το καλοκαίρι πρόσθεσε στο ρόστερ της και έναν ακόμα βαρβάτο σέντερ φορ όπως είναι ο Έκι Πόνσε. Όμως η αλήθεια των αριθμών λέει, πως από πέρυσι τον Απρίλη όταν ξεκίνησαν τα Play Offs μέχρι και τώρα, ο Στίβεν Τσούμπερ είναι ο μπροστάρης στο σκοράρισμα.

Μπορεί να μην μοιάζει και τόσο πιθανό, καθότι ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έπαιζε σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης και όχι τόσο στην κορυφή. Όμως η πραγματικότητα είναι πως ο Τσούμπερ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, από τον Απρίλη μέχρι και τώρα. Συνολικά εννέα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Τσούμπερ έκλεισε το μίνι πρωτάθλημα των Play Offs ως πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ. Ενώ μέχρι τώρα είναι και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ.

Είναι γεγονός πως ο Τσούμπερ κατά την διάρκεια των περυσινών Play Offs, έπαιξε αρκετές φορές σε θέση φορ. Και κάποιες άλλες πίσω από τον φορ. Στην φετινή σεζόν, πήγε στην κορυφή της επίθεσης μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Τρίπολη. Έχει παίξει κυρίως ως δεύτερος φορ, αλλά και ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Μάλιστα είναι περισσότερες οι φορές που φέτος ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποιεί τον Ελβετό ξανά στα άκρα της επίθεσης. Κάτι το οποίο δεν έκανε σχεδόν καθόλου πέρυσι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X