Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέο σενάριο για Άγιαξ - Αναλαμβάνει ο Φαν´τ Σιπ;

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέο σενάριο για Άγιαξ - Αναλαμβάνει ο Φαν´τ Σιπ;
Photo Credits: INTIME

Πρόσωπο-έκπληξη αναμένεται να διαδεχθεί τον Μορίς Στέιν στον πάγκο του Άγιαξ, με το όνομα του Τζον Φαν'τ Σιπ να παίζει έντονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόσωπο-έκπληξη αναμένεται να διαδεχθεί τον Μορίς Στέιν στον πάγκο του Άγιαξ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, αντικαταστάτης του Μορίς Στέιν στον πάγκο του Άγιαξ αναμένεται να είναι ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εγκυρότατο «ad.nl», ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Άγιαξ για να αναλάβει κάποιο πόστο στον «Αίαντα» από την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο μετά την απομάκρυνση του Στέιν αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του Άγιαξ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Maurice Steijn.

Να σημειωθεί πως θα εκτελέσει χρέη προσωρινού υπηρεσιακού προπονητή, ο Μαντούρο, ο οποίος το 2014-15 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν ήταν βοηθός στην ομάδα. Ο Μαντούρο, ενδεχομένως, να αναλάβει την ομάδα για αρχή και δη για το ματς με την Μπράιτον και να ακολουθήσει στη συνέχεια ο διάδοχος του Στέιν που απ’ όσα αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ αναμένεται να είναι ο Φαν’τ Σιπ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X