Μπαρτσελόνα: Ο Κανσέλο απαίτησε κέρασμα από τον Γκούιου αμέσως μετά το νικητήριο γκολ του με την Αθλέτικ

Μπαρτσελόνα: Ο Κανσέλο απαίτησε κέρασμα από τον Γκούιου αμέσως μετά το νικητήριο γκολ του με την Αθλέτικ
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Γκούιου έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Τσάβι στο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ της κόντρα στην Αθλέτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έμπνευση του Τσάβι αρχικά να πάρει στην αποστολή τον 17χρονο Μαρκ Γκούιου και στη συνέχεια να τον ρίξει αλλαγή για να κυνηγήσει το νικητήριο γκολ για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αθλέτικ αποδείχθηκε «χρυσή», με τον νεαρό Ισπανό επιθετικό να σκοράρει δευτερόλεπτα από την είσοδό του στο παιχνίδι και να σφραγίζει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αθλέτικ για τη 10η αγωνιστική της La Liga.

Το γκολ αυτό χάρισε απίστευτη ευτυχία στον ανήλικο ποδοσφαιριστή και συγκίνησε όλη την οικογένειά του, με τη μητέρα του να ξεσπάει σε κλάματα στην εξέδρα, ωστόσο υπήρχε ακόμη ένα σκηνικό που προκάλεσε εντύπωση στο φίλαθλο κοινό.

Αυτό είχε ως πρωταγωνιστή τον Ζοάο Κανσέλο, με τον Πορτογάλο διεθνή, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα από την Μάντσεστερ Σίτι, να συμμετέχει στους έντονους πανηγυρισμούς των παικτών των μπλαουγκράνα και να ζητάει κέρασμα από τον συμπαίκτη του.

«Θα πρέπει να μας κεράσεις δείπνο τώρα. Θα πρέπει να μας κεράσεις δείπνο από τα McDonalds», ζήτησε από τον Γκούιου ο Κανσέλο, με το εν λόγω video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X