Λούπος: «Αυτή η ΟΜΑΔΑ αξίζει μαζική και παθιασμένη στήριξη - Όλοι αύριο στα Άνω Λιόσια»

Λούπος: «Αυτή η ΟΜΑΔΑ αξίζει μαζική και παθιασμένη στήριξη - Όλοι αύριο στα Άνω Λιόσια»
Photo Credits: INTIME

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Πάνος Λούπος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει αύριο την ομάδα χάντμπολ κόντρα στη Λουκέρνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Πάνος Λούπος με μήνυμα του έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει μαζικά αύριο την ομάδα χάντμπολ στο μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Λουκέρνη.

Ο ίδιος στάθηκε στα σημαντικά εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα το τμήμα μετά το κλείσιμο του «Γ. Κασιμάτης» και τόνισε πως αυτή η ομάδα αξίζει την στήριξη του κόσμου της.

Αναλυτικά το μήνυμα του αναφέρει: «

Το τι προσπάθεια γίνεται για να μπορεί ακόμα και να προπονείται αυτή η ομάδα μετά το απότομο κλείσιμο του «Γ. Κασιμάτης», είναι κάτι που είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά στο κάτω κάτω μπορεί και να μην απασχολεί κιόλας κανέναν πέρα από το ίδιο το κλαμπ. Εδώ στο «παλατάκι» της «Βασίλισσας» προβλέπεται ξενύχτι για να είναι αύριο όλα όπως πρέπει και να φιλοξενηθεί για πρώτη φορά, η ομάδα χάντμπολ που έχει να δώσει μια κομβική ευρωπαϊκή μάχη. Αυτή η ΟΜΑΔΑ αξίζει την όσο το δυνατόν πιο μαζική και παθιασμένη στήριξη από τους «Ενωσίτες». Όχι επειδή μιλάμε για τους Πρωταθλητές Ελλάδος. Όχι επειδή «στα δύσκολα τα χρόνια, μας κράτησες εσύ». Αλλά επειδή αυτή η ΟΜΑΔΑ παίζει πάντα και παντού με την καρδιά της, με την ψυχή της και τιμάει το ένδοξο έμβλημα που φέρει στη φανέλα της. Για αυτό λοιπόν, πριν την απόβαση στη Μασσαλία, επιβάλλεται μια πολύ δυναμική παρουσία στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 19:45! ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Λούπος: «Αυτή η ΟΜΑΔΑ αξίζει μαζική και παθιασμένη στήριξη - Όλοι αύριο στα Άνω Λιόσια»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X