Παραμένει άγνωστο αν ο Τζέιμς Χάρντεν θα παίξει στο Μιλγουόκι

Παραμένει άγνωστο αν ο Τζέιμς Χάρντεν θα παίξει στο Μιλγουόκι
Photo Credits: INTIME

Άφαντος ο Τζέιμς Χάρντεν, ουδείς μπορεί να προβλέψει αν θα ταξιδέψει με τους Σίξερς στο Μιλγουόκι για την πρεμιέρα της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός ομάδας παραμένει ο Τζέιμς Χάρντεν, με τους Σίξερς να συνεχίζουν χωρίς εκείνον την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα της κανονικής περιόδου, για το συναπάντημα με τους Μπακς στο Μιλγουόκι (ξημερώματα 27ης Οκτωβρίου στις 02:30).

Ο Μούσιας επικαλείται προσωπικό πρόβλημα για να απέχει από το πρόγραμμα της ομάδας της Φιλαντέλφια, με τον GM Ντάριλ Μόρι να επιμένει ότι δεν πρόκειται να τον ανταλλάξει μέχρι να πάρει μία πρόταση που θα θεωρεί συμφέρουσα. Ο Χάρντεν είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει τη φανέλα ομάδας στην οποία θα βρίσκεται ο Μόρι, ήθελε να αποχωρήσει με ανταλλαγή πριν από την έναρξη του training camp, αυτό δεν έγινε και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε οι Σίξερς θα αρχίσουν να τιμωρούν με πρόστιμα τον έμπειρο γκαρντ.

Ο 34χρονος μπασκετμπολίστας είχε πέρυσι 21 πόντους (49.5% στο δίποντο, 38.5% στο τρίποντο, 86.7% στις βολές), 6.1 ριμπάουντ, 10.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 36.8 λεπτά σε 58 αγώνες της κανονικής περιόδου. Για την ιστορία, δεν έπαιξε στην preseason ούτε λεπτό.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X