ΑΕΚ: Έξι χρόνια αήττητη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Έξι χρόνια αήττητη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τρέχει ένα σερί χωρίς ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και με αυτή τη νίκη έσπασε το σερί με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες που είχαν σημειωθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα συνέχισε εκείνο που την θέλει να μην έχει ηττηθεί σε 14 διαδοχικά παιχνίδια με τους Αρκάδες, όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Από την 1η Οκτωβρίου 2017 που ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 στην έδρα του απέναντι στην ΑΕΚ, έχουν διεξαχθεί 14 αναμετρήσεις στις οποίες υπάρχουν δέκα νίκες των Κιτρινόμαυρων και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα στα έξι από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα, ενώ ως γηπεδούχος έχει έξι νίκες σε έξι αναμετρήσεις και τα υπόλοιπα οκτώ έχουν διεξαχθεί στην έδρα του Αστέρα, όπου υπάρχουν τέσσερις νίκες της ΑΕΚ και τέσσερις ισοπαλίες.

Αν προστεθούν και οι δύο αναμετρήσεις που έδωσαν ενδιάμεσα για το Κύπελλο Ελλάδος οι δύο ομάδες, τότε το σερί ανεβαίνει στις 16 αναμετρήσεις χωρίς ήττα για την ΑΕΚ.

Αυτό είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς που η ΑΕΚ επικρατεί με 3-0 στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκε η νίκη επί του Παναιτωλικού την προηγούμενη εβδομάδα στο εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X