ΑΕΚ: Αγωνία για τους τραυματίες της ενόψει Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Tα ερωτηματικά

ΑΕΚ: Αγωνία για τους τραυματίες της ενόψει Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Tα ερωτηματικά
Photo Credits: INTIME

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με χαμόγελα επέστρεψε από την Τρίπολη η αποστολή της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα (0-3).

Παρά το μουδιασμένος πρώτο ημίχρονο, η Ένωση με τους Νίκλας Ελίασον και Μίλαντ Μοχαμάντι να σκοράρουν για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα και τον Τσούμπερ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, πέρασαν από μια έδρα που δεν είχαν φύγει νικητές μετά το 2020.

Από σήμερα όλη η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο ματς της Πέμπτης απέναντι στη Μαρσέιγ για το Europa League (19:45). Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει την κατάσταση των Αρόλντ Μουκουντί και Εζέκιελ Πόνσε, που έμειναν εκτός αποστολής για την Αρκαδία λόγω ενοχλήσεων και κάκωσης αντίστοιχα. Όπως και των Σέρχιο Αραούχο και Εχσάν Χατζισαφί που έφυγαν με ενοχλήσεις χθες.

Ο Ροδόλφο Πισάρο φαίνεται πως έχει καλές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για Μασσαλία, σε αντίθεση με τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που εκτός απροόπτου δεν προλαβαίνουν και μένει να φανεί αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ την επόμενη Δευτέρα.

Για τον Αργεντινό προπονητή της «Ένωσης» είναι σημαντικό να επανέλθουν στη διάθεσή του οι Μουκουντί, Γκαρσία και Πισάρο για το ματς της Πέμπτης, για τον επιπλέον λόγο πως δεν είναι στη λίστα και οι Ζίνι και Φαν Βέερτ που έπαιξαν χθες ως αλλαγή και άρα οι λύσεις που έχει είναι πιο περιορισμένες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X