Ρατσιστική επίθεση υπ' αριθμόν 19 (!) στον Βινίσιους Τζούνιορ από το 2018...

Ρατσιστική επίθεση υπ' αριθμόν 19 (!) στον Βινίσιους Τζούνιορ από το 2018...
Photo Credits: INTIME

Νέα ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας οπαδός της Σεβίλλης εντοπίστηκε και αποβλήθηκε από το στάδιο «Sanchez Pizjuan» το βράδυ του Σαββάτου (21/10), για «ρατσιστική και ξενοφοβική συμπεριφορά» προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, κατά την διάρκεια του αγώνα της La Liga, που έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Στην σχετική ανακοίνωση, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας διευκρινίζει ότι κατήγγειλε αμέσως αυτό το άτομο στις αρχές και «καταδικάζει κάθε ρατσιστική και ξενοφοβική συμπεριφορά, ακόμη και αν είναι μεμονωμένη, όπως στην προκειμένη περίπτωση», επισημαίνοντας ότι «είναι έτοιμος να συνεργασθεί με το δικαστικό σύστημα για την εξάλειψη αυτών των συμπεριφορών, που δεν αντιπροσωπεύουν τους οπαδούς ενός συλλόγου όπως η Σεβίλλη».

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τον ισπανικό Τύπο, διακρίνεται ένας άνδρας με λευκή μπλούζα, να μιμείται έναν πίθηκο, απευθυνόμενος στον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει πέσει θύμα ρατσιστικών πράξεων σε πολλές περιπτώσεις την περασμένη σεζόν.

«Συγχαρητήρια στην Σεβίλλη για αυτήν την άμεση τοποθέτηση και την κύρωση σε ένα νέο θλιβερό επεισόδιο για το ισπανικό ποδόσφαιρο», έγραψε ο Βινίσιους Τζούνιορ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας ικανοποιημένος που «το πρόσωπο του σημερινού ρατσιστή είναι κολλημένο στις ιστοσελίδες» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς είχα πρόσβαση σε ένα βίντεο μιας άλλης ρατσιστικής πράξης, που έγινε από παιδί. Λυπάμαι που δεν έχετε κανέναν να σας εκπαιδεύσει. Αυτό, ήταν το… μεμονωμένο επεισόδιο υπ’ αριθμόν 19, από την ένταξη μου στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2018»!

Παράλληλα, ο Βινίσιους καλεί τις αρχές να «κάνουν το καθήκον τους και να αλλάξουν τη νομοθεσία» ενόψει του πολλαπλασιασμού αυτών των πράξεων, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν ποινικά. Θα ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 ( σ.σ. που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία, στο Μαρόκο και στην Πορτογαλία. Είμαι εδώ για να βοηθήσω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X