Επιμένει να ψάχνει κανονικότητα μέσα από χίλια δύο προβλήματα

Επιμένει να ψάχνει κανονικότητα μέσα από χίλια δύο προβλήματα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για το σημερινό ματς-φωτιά της ΑΕΚ στην Αρκαδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και αυτή η διακοπή πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και βρίσκει την ΑΕΚ σε… παράξενη κατάσταση.

Ξεκινά με μία δυνατή τριάδα αγώνων (Αστέρας Τρίπολης εκτός, Μαρσέιγ εκτός, ΠΑΟΚ εντός), στους οποίους θα έχει ξανά πολλές και πολύ σημαντικές απουσίες. Η πιο σπουδαία αυτή του Λιβάι Γκαρσία που θα κάνουμε υπομονή για να τον δούμε στο χορτάρι, τέτοια είναι και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ σήμερα δεν θα παίξουν επίσης Μουκουντί-Πόνσε-Πισάρο, ο Τσούμπερ μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ ο Αλμέιδα στη διακοπή δεν είχε 13 διεθνείς!

Οπότε η δουλειά στα Σπάτα στο διάστημα της διακοπής δεν είχε την απαιτούμενη στόχευση και ουσία, μα είχε κόπωση, ταξίδια και αγώνες για τους «κιτρινόμαυρους» διεθνείς. Προφανώς και γνωρίζαμε ότι όταν η ΑΕΚ θα άλλαζε επίπεδο θα είχε τόσες απουσίες στις Εθνικές, καθώς και ότι η επιβάρυνση από τους αγώνες και η ένταση της δουλειάς του τιμ του Αλμέιδα, θα έφερνε και προβλήματα.

Και σήμερα καλείται αυτή η ΑΕΚ να μπει στο χορτάρι της Τρίπολης και να παρουσιάσει μία… κανονικότητα με τόσο σημαντικές απουσίες, ειδικά επιθετικά που δεν έχει τα δύο βασικά φορ της και πρέπει να βρει διαφορετικό τρόπο για να σκοράρει. Αυτή η κανονικότητα της είναι να κερδίσει με τον δικό της τρόπο τον Αστέρα, με τους διαθέσιμους παίκτες που έχει.

Δεν είναι εύκολο. Ο φετινός Αστέρας σκοράρει περισσότερο, δέχεται γκολ επίσης περισσότερο και προσπαθεί ο Ράσταβατς να το μαζέψει αυτό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το 10-13 γκολ σε 7 παιχνίδια είναι δείγμα ικανό για το τι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι.

Επιμένει να ψάχνει κανονικότητα μέσα από χίλια δύο προβλήματα

Δεν έχει πατήσει γκάζι, μία νίκη μετρά άνετη

Η ΑΕΚ αντίστοιχα με το 12-8 γκολ δεν έχει πατήσει… γκάζι στο πρωτάθλημα. Απώλειες με Πανσερραϊκό-Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. -7 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, νίκες με αρκετή δυσκολία με Ατρόμητο εντός και Βόλο εκτός και μία σπουδαία νίκη μέσα στην Λεωφόρο με εμφατική εμφάνιση. Ένα ματς κέρδισε άνετα η ΑΕΚ, το τελευταίο με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου και πάλι όμως χρειάστηκε τον Στάνκοβιτς σε καίριες στιγμές…

Αυτή την περσινή κανονικότητα και την αύρα της ομάδας που έμπαινε στο γήπεδο, τρόμαζε τον αντίπαλο και κέρδιζε τα παιχνίδια με τον δικό της τρόπο, αναμένουμε να δούμε. Δεν το έχει καταφέρει ακόμη, έχει βάσιμες δικαιολογίες σε κάποια ματς, μα σήμερα το ματς στην Αρκαδία είναι must win. Ότι δεν έκανε 2 χρόνια εκεί, πρέπει να συμβεί σήμερα. Σε συνδυασμό με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη το βράδυ, η ΑΕΚ πρέπει να έχει κάνει τη δουλειά της και να περιμένει τις απώλειες βαθμών.

Δεν υπάρχει χρόνος, περιθώρια και χώρος για απώλειες άλλες. Το -5 αναγκάζει ήδη την ΑΕΚ να τρέχει από νωρίς και σήμερα πρέπει η βαθμολογία το βράδυ να την βρει σε καλύτερη μοίρα.

Η ΑΕΚ προσπαθεί αγώνα με τον αγώνα να τα κάνει όλα καλύτερα και να φτάσει τα περσινά επίπεδα της. Και να διεκδικήσει ξανά μέχρι τέλους ότι κατέκτησε πέρυσι και στην Ευρώπη να προχωρήσει και άλλο. Μέσα σε όλα είναι…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X