Το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ μέσα από τα μάτια της Super League

Το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ μέσα από τα μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε στατιστικά του Αστέρα Τρίπολης - ΑΕΚ μέσα από την ιστοσελίδα της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στις αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ στην Αρκαδία, με τις δύο ομάδες να έχουν από πέντε νίκες και τα άλλα πέντε παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο τον Αστέρα έχουν τελειώσει ισόπαλα και η τελευταία φορά που υπήρξε νικητής ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2020, όταν η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1.

Η τελευταία νίκη της ομάδας της Αρκαδίας είναι την 1η Οκτωβρίου 2017, όταν επικράτησε με 2-0 και από τότε υπάρχουν 13 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας που δεν έχει καταφέρει να νικήσει την ΑΕΚ. Σε αυτό το διάστημα έχει 9 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μόλις δύο από τα 15 παιχνίδια τους τελείωσαν με λευκή ισοπαλία και δεν σημειώθηκε γκολ, ενώ οι τρεις από τις πέντε νίκες της ΑΕΚ στην Τρίπολη είναι χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μόλις 35 τέρματα έχουν σημειωθεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη, κάτι παραπάνω από δύο γκολ ανά ματς, ενώ τα πιο παραγωγικά τους ματς είναι με σκορ 3-2, με μια νίκη για τον καθένα.

Ο Πέκχαρτ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει βρει δίχτυα δύο φορές στο ίδιο ματς με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Μπαράλες και Αρσαριφάρντ οι μόνοι που έχουν σκοράρει σε διαδοχικά παιχνίδια για την ομάδα τους.

15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 18-17

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X