Η ΑΕΚ «λαβωμένη» μα αποφασισμένη για το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «λαβωμένη» μα αποφασισμένη για το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Με πολλά προβλήματα στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα η ΑΕΚ, αλλά έτοιμη να κερδίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λαβωμένη ΑΕΚ πάει στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα περιμένοντας να δει τι θα συμβεί το βράδυ στο ντέρμπι των «αιωνίων» (ο θεός να τους κάνει με το «αγκαζέ» των τελευταίων μηνών παντού) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Τρίπολη με πολλά προβλήματα για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα (16:00, Novasports 2HD, LIVE μετάδοση από το ENWSI TV), αλλά όπως έχει πει και ο προπονητής της, Ματίας Αλμέιδα «και 11 να μείνουμε θα παλέψουμε». Έτσι η Ένωση θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου στα έξι τελευταία ματς μετρά 3 νίκες και ισάριθμες διαδοχικές ισοπαλίες, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, όπως προαναφέραμε, είναι «λαβωμένη» σε σημαντικό βαθμό στο σημερινό ματς κόντρα στον Αστέρα.

Ο Αλμέιδα γνώριζε εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους βασικότατους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά και στον χρήσιμο σε αρκετά ματς, Ροντόλφο Πισάρο για να έρθουν χθες Σάββατο κατά την ανακοίνωση της αποστολής, αλλά δύο κακά νέα. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε επίσης τον βασικό φορ εν απουσία Λιβάι, Πόνσε, αλλά και τον ενδεκαδάτο στόπερ, Αρόλντ Μουκουντί. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Τουλάχιστον επιστρέφει στην αποστολή ο Στίβεν Τσούμπερ που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε από τις παραμονές του ματς με τον Άγιαξ.

Έτσι τα δεδομένα με τις περισσότερες πιθανότητες για την 11άδα έχουν ως εξής: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξί μπακ, ο Μοχαμάντι αριστερά, ο Βίντα με τον Κάλενς στα στόπερ, ο Σιμάνσκι με τον Πινέδα ή τον Γιόνσον στον άξονα, αριστερά ο Πινέδα ή ο Ζίνι, δεξιά ο Άμραμπατ ή ο Ελίασον και στην επίθεση ο Τσούμπερ κοντά στον Αραούχο, με τον Φαν Βέερτ αουτσάιντερ.

Στην αποστολή της ΑΕΚ συμμετέχουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον και Ζίνι.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "05SN 14 Α.Ε.Κ SQUAD LIST ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 22.10.2023 MD8-22.10.2023-16:00- 16:00 "ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" SSETIRIS GOALKEEPERS 1 STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 99 ΘΕΟΧΑΡΗΣ DEFENDERS 3 MOHAMMADI 12 POTA 17 ΠΗΛΙΟΣ 18 CALLENS 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 29 SIDIBE 37 RADONJA MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT 9 VAN WEERT 10 ZUBER 11 ARAUJO 19 ELIASSON 90 ZINE HEAD COACH MATIAS ALMEYDA NOVA SPORTS2 AVIS"

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς. Εντός έδρας έχει να νικήσει από τη 2η αγωνιστική (σσ. 3-0 τον ΟΦΗ), ενώ μέχρι στιγμής οι Αρκάδες μετράνε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Χρειάζονται αυτή τη νίκη, ώστε να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία και να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Πίτσου (έχασε τον πατέρα του), Γκος, Βίκο, Σίτο που βρίσκονται σε στάδιο επιστροφής από τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και του Ντιαρά (ανέτοιμος). Ο Σέρβος τεχνικός έχει τη χαρά να βλέπει τον Φεντερίκο Άλβαρες να επιστρέφει, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Οι διαιτητές του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
  • Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης
  • 4ος: Τσέτσιλας
  • VAR: Ευαγγέλου
  • AVAR: Νικολαΐδης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X