Novibet: Περνάει απ’ την Τρίπολη και πληρώνει η λυσσασμένη ΑΕΚ!

Novibet: Περνάει απ’ την Τρίπολη και πληρώνει η λυσσασμένη ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μασάει η ΑΕΚ από προβλήματα και στην Τρίπολη θέλει να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών. Οι «νταμπλούχοι» επιστρέφουν στη δράση της Super League με στόχο το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι απουσίες των Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπορεί να προβληματίζουν τον Ματίας Αλμέιδα, όμως ο προπονητής της ΑΕΚ διαθέτει αρκετές λύσεις στην φαρέτρα του. Επιθετικά οι Πόνσε, Αραούχο μαζί με τον Τσούμπερ θα σηκώσουν το βάρος και είναι ικανοί να διαλύσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Αραούχο μετά από 7 αγωνιστικές ψάχνει το πρώτο του γκολ στη Super League και θα λυσσάξει για να βρει δίχτυα σε μια δύσκολη έδρα. Σε απόδοση 2.65 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Αραούχο!

Η «Ένωση» σε 7 αγωνιστικές έχει τρία κερδισμένα πέναλτι, όσο και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. Ο Αστέρας παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ μέσα στην Τρίπολη, ενώ οι Αρκάδες φημίζονται και για το σκληρό τους παιχνίδι απέναντι στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος. Πέρυσι έστειλαν τον Άμραμπατ στο σημείο του πέναλτι, ενώ φέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό υπέπεσαν επίσης σε ανάλογη παράβαση. Η ΑΕΚ να σκοράρει με πέναλτι σε απόδοση 4.50!

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα ασκήσει περισσότερη πίεση στα καρέ του Αστέρα μας προϊδεάζει και για τα κόρνερ της αναμέτρησης. Στα τελευταία πέντε ματς της Super League τα παιχνίδια της ΑΕΚ έχουν μέσο όρο κόρνερ 9.8! Στην Τρίπολη το Over 8.5 κόρνερ προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X