Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (22/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (22/10)

Tην Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται η Μπαρτσελόνα, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από την αγωνιστική στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λας Πάλμας – Βαγιεκάνο           15:00

Πριν τη διακοπή η Λας Πάλμας πέρασε με νίκη 2-1 από το Βιγιαρεάλ και ανέβηκε στην 11η θέση. Συνολικά, στους τελευταίους 5 αγώνες η Λας Πάλμας κέρδισε 3 αγώνες και έχασε 2. Στην αγορά Over Under 2,5 η Λας Πάλμας στα τελευταία 5 ματς της βγήκαν over 2,5 γκολ σε 2 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 3 αγώνες. Η Λας Πάλμας έχει πετύχει 5 γκολ στα 5 τελευταία ματς και έχει δεχτεί άλλα τόσα γκολ. Η Ράγιο Βαγιεκάνο στα τελευταία 5 ματς έχει 1 νίκη, ενώ 4 έληξαν ισόπαλα. Στην αγορά Over Under 2,5 η Ράγιο Βαγιεκάνο στα τελευταία 5 ματς της βγήκαν over 2,5 γκολ σε 2 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 3 αγώνες. Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει πετύχει 7 γκολ στα τελευταία 5 ματς και έχει δεχτεί. Η Ράγιο προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες και είναι στην 8η θέση της κατάταξης. Τελευταίο «Χ» αυτό στη Σεβίλλη με 2-2.

Προγνωστικό στοιχήματος: Από τις λίγες φορές που η Λας Πάλμας είναι φαβορί. Λόγω έδρας. Δεν θα είναι εύκολο. Οριακά στον άσο, αν και η Ράγιο είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά.

 

Χιρόνα – Αλμερία          17:15

Η Χιρόνα κάνει την έκπληξη ως τώρα και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κάντιθ.  Στα τελευταία 5 ματς η Χιρόνα έχει 4 νίκες, ενώ έχει χάσει 1 αγώνα. Στην αγορά Over Under 2,5, η Χιρόνα στα τελευταία 5 ματς της βγήκαν over 2,5 γκολ σε 4 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 1 αγώνα. Η Χιρόνα σημείωσε 12 γκολ στα τελευταία 5 ματς και δέχθηκε 9 γκολ. Στους τελευταίους 5 αγώνες η Αλμερία δεν έχει νίκη, 2 έληξαν ισόπαλοι και έχει χάσει 3 αγώνες. Στην αγορά Over Under 2,5, η Αλμερία στους τελευταίους 5 αγώνες της βγήκαν over 2,5 γκολ σε 5 αγώνες και under 2,5 γκολ σε κανέναν. Η Αλμερία έχει πετύχει 7 γκολ στα 5 τελευταία ματς και έχει δεχτεί 15 γκολ. Είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς δίχως νίκη μετά από εννιά αγώνες. Στον τελευταία αγώνα της έχασε με 3-0 από την Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ματς για να γίνει έκπληξη με βάση την εικόνα ως τώρα των ομάδων. Ισοπαλία.

Βιγιαρεάλ – Αλαβές       19:30

Η Βιγιαρεάλ είναι στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης με οκτώ βαθμούς. Είναι σε κακή φόρμα και προέρχεται από την αναπάντεχη εντός έδρα ήττα με 2-1 από τη Λας Πάλμας. Στους τελευταίους 5 αγώνες η Βιγιαρεάλ έχει κερδίσει 1 αγώνα, 2 έληξαν ισόπαλοι και έχει χάσει 2 αγώνες. Στην αγορά Over Under 2,5 η Βιγιαρεάλ στα τελευταία 5 ματς πήρε over 2,5 γκολ σε 2 αγώνες και under 2,5 γκολ σε 3 αγώνες. Η Βιγιαρεάλ έχει πετύχει 4 γκολ στα τελευταία 5 ματς και έχει δεχτεί 5. Στους τελευταίους 5 αγώνες η Αλαβές δεν έχει νίκη, 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι ενώ έχει χάσει 3 αγώνες. Στην αγορά Over Under 2,5, η Αλαβές στους τελευταίους 5 αγώνες της έχουν βγει under 2,5 γκολ και στους πέντε.
Η Αλαβές σημείωσε 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς και δέχθηκε 8 γκολ. Η Αλαβές έχει κι αυτή οκτώ βαθμούς και είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Στον τελευταίο της αγώνα παραχώρησε 1-1 στην Μπέτις.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Βιγιαρεάλ έχει την ευκαιρία για νίκη. Εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Ασος.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X