Βετούλας: «Δε μάθαμε από τα λάθη μας, παίξαμε εγωιστικά στην επίθεση και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μας τιμωρήσει»

Βετούλας: «Δε μάθαμε από τα λάθη μας, παίξαμε εγωιστικά στην επίθεση και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μας τιμωρήσει»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Βετούλας μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την ήττα της ομάδας του αλλά και την κακή εικόνα των παικτών του.Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη για δεύτερο συνεχόμενο ματς με τον Νίκο Βετούλα να έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής αφού ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία της είπε «Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο. Ξέραμε ότι πρέπει να περιορίσουμε την ΑΕΚ στο τρανζίσιον και δεχθήκαμε 40 πόντους σ αυτό το κομμάτι. Παίξαμε εγωιστικά στην επίθεση και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μας τιμωρήσει» σχολίασε και πρόσθεσε « Έχουμε θέμα πως μπαίνουμε στα παιχνίδια. Δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά. Παίζαμε με πολύ καλή ομάδα. Δε μάθαμε από τα λάθη μας και στο τέλος έφτασε η διαφορά στα επίπεδα αυτά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X