Πρόβλημα με «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Μετακομίζει προσωρινά η Εθνική Ελλάδας - Η υποψήφια εναλλακτική λύση

Πρόβλημα με «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Μετακομίζει προσωρινά η Εθνική Ελλάδας - Η υποψήφια εναλλακτική λύση
Photo Credits: INTIME

Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» δεν θα είναι διαθέσιμη για το φιλικό της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, με τη «γαλανόλευκη» να μετακομίζει προσωρινά σε άλλο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα με την «OPAP Arena» προέκυψε για την Εθνική Ελλάδας, η οποία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί εκεί κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Πιο αναλυτικά, η «γαλανόλευκη» ήταν έτοιμη να δώσει εκεί τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Ωκεανίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η ΕΠΟ έλαβε έγγραφο από την αρμόδια εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο της Ένωσης, το οποίο την ενημέρωνε πως λόγω πιθανής μεγάλης επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου, είναι αδύνατο να γίνει το ματς εκεί.

Ως εκ τούτου, η «επίσημη αγαπημένη» είναι αναγκασμένη να μετακομίσει προσωρινά σε άλλο γήπεδο, έως ότου είναι έτοιμη και πάλι η «Αγιά Σοφιά» για την υποδεχθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία διαβεβαίωσε την Ελλάδα πως η έδρα θα είναι διαθέσιμη για το μεγάλο ματς με τη Γαλλία.

Όσο για την αλλαγή της έδρας, εξετάζεται το «Γεντί Κουλέ», το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παράλληλα, η Ομοσπονδία κοιτάζει ακόμα 3-4 γήπεδα και η τελικά απόφαση θα παρθεί το επόμενο διάστημα.

Πηγή: Sportal.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X