Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της Μπράιτον

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και αγχώθηκε στο φινάλε, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 2-1 της Μπράιτον στο Etihad και με αγώνα περισσότερο βρέθηκε στην κορυφή της Premier League.

Μετά από 2 σερί ήττες στην Premier League, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο του 2018 και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε, η Μάντσεστερ Σίτι «επέστρεψε στα «τρίποντα».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και προς το παρόν απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος αναμένοντας τα αποτελέσματα των Άρσεναλ (κατά πρώτο λόγο) και Τότεναμ στα λονδρέζικα ντέρμπι με Τσέλσι και Φούλαμ.

Παράλληλα, με τη ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψει την Τετάρτη (25/10) στην Ελβετία για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Γιουνγκ Μπόις.

Άλβαρες και Χάαλαντ (επέστρεψε στα γκολ μετά από ένα μήνα) έδωσαν από νωρίς σημαντικό προβάδισμα στους «Πολίτες», οι οποίοι έμειναν αήττητοι απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο για 5ο συνεχόμενο ματς (4-1-0), με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν φύγει ποτέ με «διπλό» από το Μάντσεστερ σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-2-12), γνωρίζοντας σήμερα την 10η σερί ήττα τους! Για την Μπράιτον μείωσε ο Φάτι στο 73ο λεπτό.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ντε Τσέρμπι: Στιλ, Μαρτς (90΄+4 Φαν Χέγκε), Ίγκορ, Ντανκ, Μίλνερ (46΄ Βέλτμαν), Γκρος, Μπαλέμπα (66΄ Γκίλμουρ), Μιτόμα, Γουέλμπεκ (16΄ Φέργκιουσον), Αντίνγκρα, Ζοάο Πέδρο (66΄ Φάτι)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X