Επίθεση του δικηγόρου του Μπένζεμά στον υπ. Εσωτερικών - «Είναι ντροπή, απαράδεκτος»

Επίθεση του δικηγόρου του Μπένζεμά στον υπ. Εσωτερικών - «Είναι ντροπή, απαράδεκτος»
Photo Credits: INTIME

Ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ πήρε θέση σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο πελάτης του από υπουργό της γαλλικής κυβέρνησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιγκ Βιζιέ, δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ζεράλντ Νταρμανέν, υπουργού εξωτερικών της Γαλλίας, ο οποίος κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για εμπλοκή του με μουσουλμανική αδελφότητα που στην χώρα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση.

«Είναι ντροπή. Είναι απίστευτα βίαιο, είναι αποτέλεσμα απρόσεκτων, απαράδεκτο σχολίων, ιδίως από έναν υπουργό Εσωτερικών», ανέφερε ο Ιγκ Βιζιέ στον τηλεοπτικό σταθμό, BFMTV, και συνέχισε:

«Είναι απίστευτα βίαιο, είναι αποτέλεσμα απρόσεκτων, απαράδεκτων σχολίων, ιδίως από έναν υπουργό Εσωτερικών. Αυτό που περιμέναμε από τον υπουργό, ήταν να εξηγήσει τα σχόλια που έκανε, τα οποία αποτελούν σοβαρή κατηγορία για στενούς δεσμούς του Μπενζεμά με την «Μουσουλμανική Αδελφότητα». Όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα για να στηρίξει αυτά που προβάλλει, αφού είναι ψευδή. Αλλά προχώρησε στην συζήτηση με σκανδαλώδη τρόπο και με απεχθή εκβιασμό», ανέφερε και συνέχισε:

«Επίσης εκμεταλλεύεται τον καθηγητή-θύμα. Αντιλαμβάνεσθε τον τρόπο με τον οποίο ζητείται αυτό. Εάν τα σχόλια αντιστοιχούν σε ακριβή και σοβαρή καταγγελία, μην τα αποσύρετε! Είστε υπουργός Εσωτερικών. Εάν η κατηγορία σας είναι σωστή, επιμείνετε σε αυτήν. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να ξεχάσει ότι έκανε μια αλόγιστη, απαράδεκτη και παραπλανητική δήλωση. Εκτρέπει την συζήτηση. Κύριε Μπενζεμά, δείξτε ότι είστε ένας άξιος άντρας. Δεν θα έκανα tweet σε αυτό το πλαίσιο», κατέληξε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X