Ξέσπασε ο Μπαρέλα:«Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος,είστε παλιάτσοι»

Ξέσπασε ο Μπαρέλα:«Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος,είστε παλιάτσοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Νικολό Μπαρέλα είδε το όνομά του να αναφέρεται στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού που πλήττει την Ιταλία και απάντησε στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική Ιταλία έχει βρεθεί μέσα σε μία απίστευτη δίνη λόγω του σκανδάλου παράνομου στοιχηματισμού και μέχρι στιγμής τρεις είναι οι παίκτες που έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους σε αυτό: οι Νικολό Τζανιόλο, Νικολό Φατζόλι και Σάντρο Τονάλι.

Την ώρα πάντως που ακούγονται δεξιά και αριστερά διάφορα ονόματα εμπλεκομένων στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Νικολό Μπαρέλα είδε το δικό του να αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Verita” και αποφάσισε να απαντήσει δυναμικά, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για… παλιάτσους.

Ξέσπασε ο Μπαρέλα: «Είστε παλιάτσοι, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ »

Ξέσπασε ο Μπαρέλα:«Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος,είστε παλιάτσοι»

 

«Από μία εφημερίδα που λέγεται LaVerità (Η αλήθεια) θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη σοβαρότητα. Η μοναδική αλήθεια είναι πως είστε παλιάτσοι», ήταν το πρώτο σχόλιο του μέσου της Ίντερ μέσω Instastory, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο όπου έκανε τα ακόλουθα σχόλια:

 

«Έραψα το στόμα μου για πάρα πολύ καιρό, παρά τα όσα διάβασα για μένα. Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος, πόσο μάλλον το στοίχημα (κυρίως στη δουλειά μου).
Ξέσπασε ο Μπαρέλα: «Είστε παλιάτσοι, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ»

Ξέσπασε ο Μπαρέλα:«Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος,είστε παλιάτσοι»

Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να υπερασπιστώ τις κόρες μου και την οικογένειά μου από αυτά τα σκ@@@… Για αυτό, θα κινηθώ νομικά από σήμερα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X