Γκουαρδιόλα σε δημοσιογράφο: «Χαχαχα είσαι πολύ αστείος»

Γκουαρδιόλα σε δημοσιογράφο: «Χαχαχα είσαι πολύ αστείος»
Photo Credits: INTIME

Με σαρκασμό αντιμετώπισε ο Πεπ ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος από τους Μέσι και Χάλαντ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας άνθρωπος με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Μια τέτοια στιγμή συντελέστηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10) σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου πριν από το σαββατιάτικο (21/10, 17:00) ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Σε αυτήν ο προπονητής των «Πολιτών» ερωτήθηκε για το εάν μπορούσε να ψηφίσει έναν μόνο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ποιός από τους Μέσι ή Χάλαντ θα ήταν, με τον Γκουαρδιόλα να δίνει μία απολαυστική απάντηση.

Αφού αρχικώς σαρκάστηκε αποκαλώντας «αστείο» τον δημοσιογράφο, στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Πάντα έλεγα ότι για τη Χρυσή Μπάλα πρέπει να υπάρχουν δύο κατηγορίες. Μια μόνο για τον Μέσι και η άλλη για τους υπόλοιπους διεκδικητές. Οπότε ναι ο Χάλαντ θα έπρεπε να κερδίσει. Έχει σκοράρει 50 εκατομμύρια γκολ, αλλά η χειρότερη χρονιά του Μέσι είναι η καλύτερη όλων των άλλων ποδοσφαιριστών. Και οι δύο το αξίζουν, άρα τι μπορώ να πω;».

Θυμίζουμε ότι η λαμπρή τελετή για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, που διοργανώνει το περιοδικό France Football, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο «Théâtre du Châtelet» του Παρισιού.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X