Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε ότι δεν θα τιμωρηθεί ο Μαζράουι που τάσσεται υπέρ της Παλαιστίνης

Σοκ στην Μπάγερν με Μαζραουί: Διεγνώσθη με περικαρδίτιδα
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου δεν τιμωρεί τον Μαροκινό μπάκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειωμένο είναι το θέμα που προέκυψε στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά το «πρόβλημα» που υπήρξε με τον Νουσαΐρ Μαζράουι ο οποίος έστειλε μήνυμα στήριξης στην Παλαιστίνη.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, γνωστοποίησαν πως τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο Μαροκινός αμυντικός καταδικάζουν κάθε είδους τρομοκρατία και κάθε τρομοκρατική οργάνωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα αμφότερες οι πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα, η Μπάγερν ξεκαθάρισε πως ο διεθνής αριστερός μπακ παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω ενός τραυματισμού, και όχι μιας σιωπηρής τιμωρίας εις βάρος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζράουι μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram. Ο παίκτης μας έχει διαβεβαιώσει αξιόπιστα ότι, ως ειρηνόφιλος άνθρωπος, απορρίπτει αποφασιστικά τον τρόμο και τον πόλεμο. Μετανιώνει αν οι αναρτήσεις του προκάλεσαν εκνευρισμό», λέει ο Γιαν-Κρίστιαν Ντρίζεν, Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου και εξηγεί:

«Η Μπάγερν καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ», ενώ ο Μαζράουι από την πλευρά του τόνισε ότι «καταδικάζω κάθε είδους τρομοκρατία και κάθε τρομοκρατική οργάνωση».

Η Μπάγερν και ο Νουσαΐρ Μαζράουι αντιτίθενται αποφασιστικά στη μεταφορά της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και της βίας της στη Γερμανία, η οποία είναι προσηλωμένη στην ειρήνη. Το μίσος και η βία οποιουδήποτε είδους δεν έχουν θέση στην πολιτική κουλτούρα της Γερμανίας. Η Μπάγερν στέκεται στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας στη Γερμανία και στο πλευρό του Ισραήλ. Τίποτα δεν δικαιολογεί τη δολοφονία παιδιών και οικογενειών.

Η Μπάγερν είναι πεπεισμένη ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αναπτύξει τη δύναμή του να ισορροπεί μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές. Ο Νουσαΐρ Μαζράουι θα παραμείνει στην ομάδα της Μπάγερν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εκτός λόγω τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς αγώνα με την εθνική ομάδα του Μαρόκου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X