Ελλήνων Έργα – Η Κοινωνική Προσφορά της Ναυτιλίας: Η λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου παρουσία Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ελλήνων Έργα – Η Κοινωνική Προσφορά της Ναυτιλίας: Η λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου παρουσία Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ & VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η παρουσίαση του λευκώματος έγινε παρουσία σύσσωμης της ναυτιλιακής κοινότητας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσφορά των ιδρυμάτων της ελληνικής ναυτιλίας στη χώρα μας αναδείχθηκε βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου μέσα από το πολυτελές λεύκωμα της «Ναυτεμπορικής» με τίτλο «Ελλήνων Έργα. Η Κοινωνική Προσφορά της Ναυτιλίας».

Η παρουσίαση του λευκώματος έγινε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρουσία σύσσωμης της ναυτιλιακής κοινότητας.

Ο υφ. Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση, είπε ότι την περίοδο 2012-2022, τα χρόνια της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην πατρίδα μας, η ναυτιλία συνεισέφερε 145εκατ. ευρώ στην ελληνική οικονομία. Πρόσθεσε επίσης ότι το 2022 οι εισροές στο ελληνικό ισοζύγιο πληρωμών από τις θαλάσσιες μεταφορές ανήλθαν στα 21 δισ. ευρώ, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες προσφορές.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X