Μαρθελίνο για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό: «Άδικος, έπρεπε να τους είχαμε βάλει πολλά γκολ»

Μαρθελίνο για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό: «Άδικος, έπρεπε να τους είχαμε βάλει πολλά γκολ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Μαρθελίνο μίλησε για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό. που σήμανε την αρχή του τέλους (του).
Μετά τη συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και στην «AS» της πατρίδας του για τη σύντομη παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μασσαλίας.

Ο Μαρθελίνο είπε ότι επρόκειτο για ένα ενδιαφέρον, αν και εξαιρετικά δύσκολο, πρότζεκτ, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος. Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρόσληψή του και με τη Μαρσέιγ να αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απομακρύνθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε με τους οπαδούς.

Μιλώντας στην «AS» ο Μαρθελίνο ρωτήθηκε αν η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική σε περίπτωση που η Μαρσέιγ δεν είχε αποκλειστεί από τους «πράσινους».

«Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95′ έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR… Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο» απάντησε o 58χρονος προπονητής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X