Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλονται τα πρώτα ματς των «16» λόγω δικαστικών υποθέσεων (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλονται τα πρώτα ματς των «16» λόγω δικαστικών υποθέσεων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται τα πρώτα ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας που είχαν οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αναβάλλεται η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11, χωρίς να γίνεται γνωστό πότε θα οριστούν οι αναμετρήσεις.

Σε αναβολή της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας προχώρησε η ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε, με τις αναμετρήσεις να έχουν αρχικά οριστεί για το τριήμερο 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε τις ομάδες η Ελληνική Ομοσπονδία, η αναβολή γίνεται λόγω των εκκρεμουσών δικαστικών υποθέσεων των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ για τις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Εθνικός και Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παράλληλα, δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία που θα οριστούν εκ νέου οι αναμετρήσεις και πότε θα ξεκινήσει τελικά η 6η φάση του κυπέλλου.

Δείτε την φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X