Το enwsi ξεφτιλίζει την προπαγάνδα: Οι Ολλανδοί ήξεραν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Το enwsi ξεφτιλίζει την προπαγάνδα: Οι Ολλανδοί ήξεραν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi ξεφτιλίζει ξανά την προπαγάνδα που αναπτύχθηκε και με το χορτάρι της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ολλανδοί γνώριζαν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και γι’ αυτό έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με την Εθνική μας ομάδας στη χώρα τους.

Χθες το enwsi.gr αποκάλυψε πως οι Ολλανδοί ρεπόρτερ γνώριζαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα υπάρχουν κλειστές θύρες στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για το ματς στην OPAP Arena και είχαν φροντίσει να το γράψουν πριν ξεκινήσει η ανόητη, αστεία, αισχρή προπαγάνδα με επίκεντρο την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.

Και σήμερα ερχόμαστε με νέα αποκάλυψη… Οι Ολλανδοί γνώριζαν και είχαν ενημερωθεί πλήρως εδώ και μέρες για την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena. Και γι’ αυτό φρόντισαν να προπονηθούν στην πατρίδα τους πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Και επειδή σίγουρα θα υπάρξουν ξανά κάποιοι «επιστήμονες» να πουν και να γράψουν το «μακρύ τους και το κοντό τους». Θα πούμε το εξής…

Στα εκτός έδρας ματς τόσο με τη Γαλλία όσο και με την Ιρλανδία η εθνική ομάδα της Ολλανδίας είχε προπονηθεί παραμονές των αγώνων στα γήπεδα, όπου θα διεξάγονταν αυτοί. Στην Ελλάδα κατόπιν της ενημέρωσης που υπήρξε περί των εργασιών επισποράς που γίνονται στον χλοοτάπητα, οι «οράνιε» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στα πάτρια εδάφη.

Και όταν σε μία Ομοσπονδία και σε μία ομάδα λες ότι γίνονται εργασίες επισποράς, δεν είναι τόσο άπειροι για να μην ξέρουν τι θα βρουν μπροστά τους… Τι θα αντιμετωπίσουν… Εκτός πια και αν η ολλανδική ομοσπονδία ενημέρωσε μόνο το προπονητικό επιτελείο των «οράνιε» και αυτοί δεν έκαναν κάτι ανάλογο με τους παίκτες.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ το είχε επισημάνει και στην πρόσφατη τοποθέτησή της. Τι έλεγε η ΑΕΚ; Πάμε να θυμηθούμε «Παρά το γεγονός πως έχουμε την πίεση της διαδικασίας για να είναι όπως πρέπει ο χλοοτάπητας ενόψει της χειμερινής περιόδου, κανένα δισταγμό δεν είχαμε στο να βάλουμε πρώτα την ανάγκη της Εθνικής Ομάδας. Κι ενώ το κάναμε αυτό κι ενώ δώσαμε πριν το ματς πληρέστατη ενημέρωση για όλα τα ερωτηματικά που μπορεί να πρόκυπταν, ακούμε και διαβάζουμε διάφορα», είχε αναφέρει η ΑΕΚ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enwsi ξεφτιλίζει την προπαγάνδα: Οι Ολλανδοί ήξεραν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Το enwsi ξεφτιλίζει την προπαγάνδα: Οι Ολλανδοί ήξεραν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) Το enwsi ξεφτιλίζει την προπαγάνδα: Οι Ολλανδοί ήξεραν για τις εργασίες επισποράς στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X