ΑΕΚ: Είναι έτοιμος ο Ζίνι για βασική ενδεκάδα;

ΑΕΚ: Είναι έτοιμος ο Ζίνι για βασική ενδεκάδα;
Photo Credits: INTIME

Με δεδομένες τις απουσίες στο αριστερό άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ, το enwsi.gr βάζει στο τραπέζι την περίπτωση του Ανγκολέζου επιθετικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έχει κληθεί να διαχειριστεί μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών, ποδοσφαιριστών που καλύπτουν την ίδια θέση μέσα στο γήπεδο. Πρώτα ήταν οι απώλειες των δυο βασικών στόπερ πριν από το ματς με την Μπράιτον. Τώρα είναι το πρόβλημα με τον Γκατσίνοβιτς και τον Πισάρο, που αμφότεροι καλύπτουν το αριστερό άκρο της επίθεσης, πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αλμέιδα είναι υποχρεωμένος να βάλει στο τραπέζι και να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει αυτό το κενό στο κυριακάτικο ματς. Υπολογίζοντας και την παράμετρο, πως υπάρχει μετά από τρεις μέρες ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι στην Μασσαλία απέναντι στην Μαρσέιγ. Επομένως θα χρειαστεί να κάνει τώρα μια επιλογή, που είναι σε συνάρτηση μ’ αυτή που θα κάνει την προσεχή Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει πως μπαίνει στη συζήτηση σχεδόν αναγκαστικά και το όνομα του Ζίνι. Ο Αλμέιδα έχει δείξει ήδη πως εμπιστεύεται τον Ανγκολέζο επιθετικό. Όπως επίσης έχει δείξει ο Αργεντινός πως κυρίως χρησιμοποιεί τον Ζίνι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το ερώτημα που τίθεται, είναι αν ο νεαρός Ανγκολέζος έχει φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να πάρει θέση βασικού. Κάτι που μέχρι στιγμής ο Αλμέιδα δεν το έχει κάνει σε κανένα ματς. Ούτε καν με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα πιστεύει πολύ και στις δυνατότητες και στις προοπτικές που έχει ο Ζίνι. Όμως από την άλλη μεριά, ξέρει πως χρειάζεται διαχείριση με μεθοδικότητα και προσεκτικά βήματα. Δεν είναι τυχαίο πως δεν τον έχει δηλώσει από την αρχή της σεζόν σε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Αλμέιδα ξέρει πως για να μπορέσει να πάρει αυτά που θέλει από τον Ζίνι, θα πρέπει να τον διαχειριστεί με προσοχή. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως δεν δώσει ο Αργεντινός τεχνικός ευκαιρία στον νεαρό Ανγκολέζο ακόμα και στην βασική ενδεκάδα. Αυτό ωστόσο, θα γίνει μόνο την κατάλληλη στιγμή. Και το ερώτημα είναι, αν αυτή η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X