«Είναι επίσημο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πουλήσει τον Σάντσο τον Γενάρη»

Σάντσο: Απέρριψε 65 εκατ. δολάρια και στα... καπάκια πάρταρε με τον Τζον Ουόλ στη Νέα Υόρκη
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με Αγγλικό Μέσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενημερώσει επίσημα τον Τζέιντον Σάντσο ότι πωλείται τον ερχόμενο Γενάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία σχέση που δεν είχε την κατάληξη που άπαντες πίστευαν. Σάντσο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύουν τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με πηγές της «Mirror», οι διοικούντες το σύλλογο θέλουν να τον πουλήσουν τον ερχόμενο Γενάρη, ώστε να βάλουν τέλος σε μια προβληματική συνεργασία.

Ο Τεν Χαγκ είναι ανένδοτος και δεν τον θέλει στην ομάδα του – εκτός κι αν αυτός ζητήσει μια άνευ όρων συγγνώμη.

Πάντως, οι κόκκινοι διάβολοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ακόμα κι αν τον πουλήσουν δεν θα πάρουν πίσω τα 73.000.000 λίρες που δαπάνησαν για να τον κάνουν δικό τους το 2021. Η τιμή του αυτήν τη στιγμή υπολογίζεται στην αγορά 40.000.000 λίρες – δηλαδή έχει πέσει κατά το μισό.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Γιουβέντους παρακολουθεί την περίπτωσή του, αλλά Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα παραμένουν ως επιλογές του, αλλά άπαντες θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικός. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φύγει με κανονική μεταγραφή.

Το ξέσπασμα του Σάντσο κατά του Τεν Χαγκ

Ο 23χρονος πριν μερικές ημέρες ξέσπασε κατά του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ δηλώνοντας πως δεν προπονείται όπως πρέπει, με τη δημόσια τοποθέτησή του του πάντως να προκαλεί εντυπώσεις και να διχάζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου

Μάλιστα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως δεν είναι ιδιαίτερα… δημοφιλής στα αποδυτήρια.

«Ο Τζέιντον Σάντσο θα παραμείνει σε προσωπικό πρόγραμμα προπονήσεων μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αναμένεται απόφαση για ζήτημα πειθαρχίας» αναφέρει η ανακοίνωση του κλαμπ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X