Συγκινητική έκπληξη για τα κορίτσια της ΑΕΚ - Ελληνόπουλα στη Ρουμανία τις κέρασαν γλυκά! (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική έκπληξη για τα κορίτσια της ΑΕΚ - Ελληνόπουλα στη Ρουμανία τις κέρασαν γλυκά! (ΦΩΤΟ)

Ελληνόπουλα από την Ρουμανία που υποστηρίζουν την ΑΕΚ υποδέχτηκαν με γλυκά τις αθλήτριες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε σήμερα στη Ρουμανία την συμπαράσταση 30 περίπου φίλων της που ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ωστόσο εκεί για τα κορίτσια της ΑΕΚ καθώς μετά το τέλος του αγώνα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και κάποιους μικρούς θαυμαστές τους.

Συγκεκριμένα κάποια παιδάκια ελληνόπουλα που ζουν στην Ρουμανία και υποστηρίζουν την ΑΕΚ πήγαν και πήραν για να κεράσουν γλυκά τις αθλήτριες και να τις ευχαριστήσουν που τις είδαν από κοντά. Μια πολύ όμορφη στιγμή για τις αθλήτριες της «Ένωσης» που μετρίασε κάπως και την απογοήτευση του αποκλεισμού.

Δείτε τις όμορφες φωτό:

Συγκινητική έκπληξη για τα κορίτσια της ΑΕΚ - Ελληνόπουλα στη Ρουμανία τις κέρασαν γλυκά! (ΦΩΤΟ) Συγκινητική έκπληξη για τα κορίτσια της ΑΕΚ - Ελληνόπουλα στη Ρουμανία τις κέρασαν γλυκά! (ΦΩΤΟ) Συγκινητική έκπληξη για τα κορίτσια της ΑΕΚ - Ελληνόπουλα στη Ρουμανία τις κέρασαν γλυκά! (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X