Τι υπoστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για το φορτίο με τα 67 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά: «Την είχα για προσωπική χρήση»

Τι υπoστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για το φορτίο με τα 67 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά: «Την είχα για προσωπική χρήση»

Τι υπoστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για το φορτίο με τα 67 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση μεταφοράς 67 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στον Πειραιά, που εντοπίστηκαν μέσα σε ψυγείο που μετέφερε γαρίδες, αρνείται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος στην Ελλάδα.

Ο άνδρας φέρεται να παραδέχτηκε μόνο την κατοχή 285 γραμμαρίων κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο σπίτι του, υποστηρίζοντας πως «ήταν για προσωπική μου χρήση», ενώ όταν ρωτήθηκε για το φορτίο που εντοπίστηκε μέσα σε ψυγείο στον Πειραιά, φέρεται να ανέφερε πως , «δεν γνωρίζω για ποιο πράγμα μιλάτε, δεν έχω καμία σχέση την μεταφορά της κοκαΐνης».

Την ίδια στάση κρατούν και οι άλλοι δυο άνδρες που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της δίωξης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πάντως ο πρώην ποδοσφαιριστής, έπαιζε… μεγάλη μπάλα στην διακίνηση κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη, μέσω Πειραιά.

Μια πληροφορία που έφτασε στην ασφάλεια Αττικής από την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών των Η.Π.Α, «ψάρεψε» το εμπορευματοκιβώτιο με τα 67 κιλά κοκαΐνης, που μέλη του καρτέλ, έστειλαν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Πειραιά, με «εγκέφαλο» ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Ο ηλικίας 41 ετών πρώην ποδοσφαιριστής και ιδιοκτήτης εταιρείας με επισκευές ψυκτικών μηχανημάτων με σύμβαση με το λιμάνι, ξεκίνησε να παραλαμβάνει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τουλάχιστον από το 2022. Τα ναρκωτικά που έφταναν στην χώρα μας, εν συνεχεία προωθούνταν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθιστώντας ουσιαστικά την Ελλάδα, ως διαμετακομιστικό κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα στο lawandorder.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X