Χαμός στο Πεύκη - Άγιοι Ανάργυροι, οπαδοί των γηπεδούχων κυνήγησαν παίκτη της ομάδας τους

Χαμός στο Πεύκη - Άγιοι Ανάργυροι, οπαδοί των γηπεδούχων κυνήγησαν παίκτη της ομάδας τους
Photo Credits: INTIME

Απίστευτες σκηνές στον αγώνα Πεύκη - Άγιοι Ανάργυροι με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτουν το ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους λάθους λόγους έγιναν για ακόμα μια φορά γνωστά τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, καθώς το ματς μεταξύ της Πεύκης και των Αγίων Αναργύρων στιγματίστηκε από εκτεταμένα επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν οι γηπεδούχοι.

Με την αναμέτρηση να έχει φτάσει στο 52ο λεπτό και όλα να κυλάνε ομάλα, μια ένταση προκάλεσε γενική σύρραξη, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά. Στην προσπάθεια ποδοσφαιριστή της Πεύκης να απομακρύνει οπαδό της ομάδας του που είχε εισέλθει στην αγωνιστικό χώρο, τον απώθησε, με συνέπεια ο δεύτερος να χτυπήσει το κεφάλι του στα κάγκελα.

Τότε ήταν που η υπόλοιπη μερίδα των οπαδών πήρε την κατάσταση στα χέρια της, ζητώντας τον λόγο από τον ποδοσφαιριστή τους, κινούμενοι, ωστόσο, απειλητικά προς το μέρος του.

Η κατάσταση δεν άργησε να ετροχιαστεί, καθώς στο γήπεδο ξεκίνησαν να πετάγονται μπουκάλια από την πλευρά της κερκίδας, ενώ πολλά άτομα, όπως φαίνεται στο βίντεο του “soccerlive.gr”, άρχισαν να βιοπραγούν κατά του παίκτη της Πεύκης, με τον ίδιο να τρέχει να σωθεί προς τα αποδυτήρια του συλλόγου. Το ματς, όπως αναμενόταν, διακόπηκε.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X