Ζόρια: Είπε «όχι» στην αναβολή του αγώνα με τη Μακάμπι λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Europa League: Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε αναβολή για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Η Ζόρια απέσυρε την πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αναβληθεί το παιχνίδι μεταξύ τους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση με τον πόλεμο στο Ισραήλ έχει επίδραση αρνητικά στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων αλλά και στον αθλητισμό.

Ήδη (όσον αφορά το ποδόσφαιρο) αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της εθνικής Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024 και έχουν τεθεί μέχρι νεοτέρας σε αναστολή. Την ίδια στιγμή τα παιχνίδια των δύο ομάδων της χώρας που συμμετέχουν στην Ευρώπη, της Μακάμπι Χάιφα και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζόρια στις 26 Οκτωβρίου για το Conference League και οι Ισραηλινοί θέλουν να αναβληθεί το παιχνίδι.

Ωστόσο οι Ουκρανοί δεν είναι θετικοί σε αυτή την ίδεα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, αντίθετα θέλουν να γίνει το παιχνίδι είτε στην έδρα τους είτε να γίνει τράμπα στο πρόγραμμα (να παίξει η Ζόρια γηπεδούχος στον πρώτο γύρο και η Μακάμπι στον δεύτερο) είτε να παίξουν σε κάποια άλλη χώρα.

Η Ζόρια εξηγεί ότι η χώρα της είναι σε πόλεμο τα τελευταία δέκα χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν έχει ζητήσει ποτέ αναβολή αγώνα. Επιπλέον υπάρχει πρόβλημα και με το καλεντάρι, λόγω των συνεχόμενων αγώνων στην Ουκρανία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X