Ζιντάν: «Ένας προπονητής είναι πιο κουρασμένος από έναν παίκτη στο τέλος της σεζόν»

Ζιντάν: «Ένας προπονητής είναι πιο κουρασμένος από έναν παίκτη στο τέλος της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Για τις διαφορές που έχουν η δουλειά του προπονητή και του ποδοσφαιριστή μίλησε ένας θρύλος του αθλήματος, ο Ζινεντίν Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη και απόλυτα μικρή λίστα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει μια θρυλική καριέρα ως παίκτης και μια πετυχημένη, το λιγότερο, ως προπονητής, με αποκορύφωμα τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Champions League στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, σε ερώτηση που του τέθηκε για τις διαφορές που έχουν αυτοί οι δυο ρόλοι, ο Ζιντάν ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας πως ένας προπονητής είναι πιο κουρασμένος από έναν παίκτη στο τέλος της σεζόν, αφού έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και όχι όπως ο ποδοσφαιριστής που είναι επικεντρωμένος στην ατομική του απόδοση και της ομάδας συνολικά.

«Στο τέλος μιας σεζόν στον πάγκο, είσαι πιο κουρασμένος από έναν παίκτη. Οι δύο δουλειές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Θυμάμαι ότι ως ποδοσφαιριστής ήμουν συγκεντρωμένος στην απόδοση μου και της ομάδας. Ο προπονητής, από την άλλη, έχει 23 παιδιά και δεν σταματάει ποτέ», είπε, αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν πήγαινα σπίτι, το κεφάλι μου ήταν πάντα στη δουλειά. Αυτή τη δουλειά έρχεται από όλες τις πλευρές. Όλες οι πληροφορίες τρέχουν πάνω σου και έχεις την ευθύνη να πάρεις όλες αυτές τις αποφάσεις. Είναι μια πραγματική εξάντληση της ενέργειάς σου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X