Γνωστός ποδοσφαιριστής μέλος καρτέλ που έφερνε κοκαΐνη στην Ελλάδα από τη Λατινική Αμερική!

Γνωστός ποδοσφαιριστής μέλος καρτέλ που έφερνε κοκαΐνη στην Ελλάδα από τη Λατινική Αμερική!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης μέσα σε…ψυγεία που μετέφεραν γαρίδες από το Εκουαδόρ, μετέφερε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η ασφάλεια Αττικής. «Εγκέφαλος» φέρεται να είναι γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ιδιοκτήτης εταιρείας με επισκευές ψυκτικών μηχανημάτων και έχει σύμβαση με το λιμάνι, με θητεία σε ομάδα της Super League, που συνελήφθη με δυο ακόμη άτομα, εργαζόμενους της επιχείρησης του, ηλικίας 31 και 36 ετών αντίστοιχα.

Το καρτέλ φαίνεται πως προσέγγισε τους τρεις συλληφθέντες, προσφέροντάς τους χρήματα για να βγάζουν τα ναρκωτικά από τα κοντέινερ.

Ο 41χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, είχε την επαφή με το καρτέλ, πληροφορούνταν τον αριθμό του κοντέινερ και τελευταία στιγμή το έδινε στον 36χρονο, ο οποίος δήλωνε την εικονική βλάβη. Επειδή το φορτίο είχε γαρίδες από το Εκουαδόρ, η επισκευή του συστήματος ψύξης χαρακτηρίζεται πρώτης προτεραιότητας και έτσι όχι μόνο όλα γίνονται γρήγορα, χωρίς να περνάει από έλεγχο XRAY το κοντέινερ μέχρι να γίνει η επισκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο lawandorder

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X