Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας ζήτησε από τον Μητσοτάκη την απελευθέρωση των δολοφόνων της ΒΒΒ!

Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας ζήτησε από τον Μητσοτάκη την απελευθέρωση των δολοφόνων της ΒΒΒ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πλένκοβιτς μίλησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στα Τίρανα για τους συλληφθέντες BBB

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο της Διάσκεψης του Βερολίνου στα Τίρανα, ο Αντρεϊ Πλένκοβιτς, κατά δήλωση του, μίλησε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και για το θέμα των συλληφθέντων χούλιγκαν ΒΒΒ που έχουν προφυλακιστεί στη χώρα μας για τα επεισόδια που είχαν τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τηλεγράφημα του κροατικού πρακτορείου ειδήσεων ΗΙΝΑ και το ρεπορτάζ της καναλιού Ν1 αναφέρουν συγκεκριμένα:

«O Πλένκοβιτς συμμετείχε στη Διάσκεψη του Βερολίνου στα Τίρανα,  που πραγματοποιήθηκε ενόψει των τακτικών εκθέσεων προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία των υποψήφιων χωρών, και της συζήτησης για τη Διεύρυνση της ΕΕ, ένα φόρουμ για να βοηθήσει τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων να έρθουν πιο κοντά στην ΕΕ.

Εκεί ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο ο Πλένκοβιτς μίλησε και για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρίσκονται σε ελληνική φυλακή από τον Αύγουστο λόγω σύγκρουσης με οπαδούς της ΑΕΚ στην οποία σκοτώθηκε οπαδός του συλλόγου της Αθήνας.

«Η θέση μας είναι πολύ ξεκάθαρη – ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος και πιστεύουμε ότι οι αρμόδιες αρχές, κυρίως η εισαγγελία τους, είχαν αρκετά στοιχεία για να καθορίσουν ποιος είναι πιθανώς ένοχος για κάτι πιο σοβαρό και ποιος όχι… Αναμένουμε να παρθούν άμεσα αυτές οι αποφάσεις, είπε ο Πλένκοβιτς στους δημοσιογράφους.

«Εκατό άνθρωποι δεν μπορούν να είναι εξίσου υπεύθυνοι για όλα», πρόσθεσε.

Ο Πλένκοβιτς είπε ότι ακόμη και για τον Μητσοτάκη «επικρατεί μια τέτοια σκέψη ότι θα πρέπει να ληφθούν κάποιες νέες αποφάσεις τις επόμενες εβδομάδες» και τόνισε:

«Μου φαίνεται ότι έχει την ίδια στάση, αλλά αφού αυτές είναι οι αποφάσεις του δικαστικού συστήματος, ούτε αυτός ούτε εγώ μπορούμε να το αποφασίσουμε», απάντησε στην ερώτηση για τους συλληφθέντες οπαδούς στην Ελλάδα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κροάτης Πρωθυπουργός που φέρεται να πιέζεται από πολλούς στη χώρα του για την τύχη των συλληφθέντων οπαδών των ΒΒΒ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X