Τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο: Στα χέρια των Αρχών ύποπτος για τη δολοφονία των δύο Σουηδών φιλάθλων

Τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο: Στα χέρια των Αρχών ύποπτος για τη δολοφονία των δύο Σουηδών φιλάθλων
Photo Credits: INTIME

Η βελγική αστυνομία εξουδετέρωσε ύποπτο κοντά στο σπίτι του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο κέντρο των Βρυξελλών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βελγική αστυνομία εξουδετέρωσε ένα άτομο κοντά στο σπίτι του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο κέντρο των Βρυξελλών το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της των εθνικών ομάδων του Βελγίου και της Σουηδίας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ένα άτομο εξουδετερώθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών στο Cage aux Ours, κοντά στο σπίτι του δράστη, στο Schaerbeek.

Σύμφωνα με το News247.gr, το υπουργείο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη εάν ο ύποπτος είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση της Δευτέρας, από την οποία δύο Σουηδοί σκοτώθηκαν και άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε.

«Εξακολουθώ να έχω μια μικρή επιφύλαξη, αλλά από τη στιγμή που το όπλο που βρέθηκε στη σκηνή χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, αυτό κάνει την υπόθεση πιο πιθανή», είπε η υπουργός Εσωτερικών, Annelies Verlinden.

Η ίδια ενημέρωσε ότι ο ύποπτος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην εντατική. «Μένει να επιβεβαιωθεί ότι είναι όντως ο δράστης, αυτό γίνεται πλέον μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X