ΑΕΚ: «Ένιωσε ενοχλήσεις ο Γκατσίνοβιτς, νοκ άουτ με Μαυροβούνιο»

ΑΕΚ: «Ένιωσε ενοχλήσεις ο Γκατσίνοβιτς, νοκ άουτ με Μαυροβούνιο»
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στη Σερβία με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση με την Ουγγαρία και τέθηκε νοκ άουτ με Μαυροβούνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα για ΑΕΚ και Σερβία με Γκατσίνοβιτς; Θα φανεί…

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, ο άσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με το Μαυροβούνιο.

Ο άσος της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον σέρβικο Τύπο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ουγγαρία. Ο Γκατσίνοβιτς έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε για 68 λεπτά ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο (Τρίτη (17/10) καθώς νιώθει ενοχλήσεις.

Ταυτόχρονα, στον σερβικό Τύπο υπήρχαν αναφορές για το πόσο θα μείνει εκτός δράσης ο άσος της ΑΕΚ επισημαίνοντας πως θα είναι για δύο εβδομάδες, με την ΑΕΚ, όμως, να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα για το θέμα.

Στην Ένωση είναι δεδομένο πως περιμένουν τον Σέρβο να πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να διευκρινιστεί το πόσο καιρό θα είναι εκτός ο Γκάτσι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X