Προκριματικά Euro 2024: Εύκολα η Πορτογαλία με σόου του Ρονάλντο - Πάρτι για Ισλανδία και Ιρλανδία

Προκριματικά Euro 2024: Εύκολα η Πορτογαλία με σόου του Ρονάλντο - Πάρτι για Ισλανδία και Ιρλανδία
Photo Credits: INTIME

Η Πορτογαλία συνέτριψε με 5-0 την Βοσνία Ερζεγοβίνη, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής η Ιρλανδία φιλοδώρησε με 4 τέρματα το Γιβραλταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του επικράτησαν με 5-0 της Βοσνίας και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία στον όμιλο τους, ενώ εύκολο έργο είχε η Ιρλανδία που κέρδισε με 4-0 το Γιβραλτάρ.

H Πορτογαλία τελείωσε το παιχνίδι με τους Βόσνιους από το πρώτο 30λεπτο στο οποίο ήταν ήδη μπροστά με 3-0 και σαν να μην έφτανε αυτό πριν το ημίχρονο είχε σκοράρει άλλες δύο φορές δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στην διεξαγωγή του δεύτερου μέρους. Δις σκόραρε ο «CR7», ενώ από ένα έβαλαν οι Κανσέλο, Φέλιξ και Μπρούνο Φερνάντες.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισλανδία είχε και αυτή ένα εύκολο βράδυ κόντρα στο Λίχτενσταϊν, όμως αυτό δεν της έφτανε για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Παρόλα αυτά ακόμα υπάρχει η προοπτική πρόκρισης μέσω των playoff του Nations League. δύο γκολ πέτυχε ο Γκίλφι Σίγκουρντσον και από ένα οι Φινμπόγκασον και Χάραλντσον.

Αυτή που βρίσκεται με το ένα πόδι στην τελική φάση είναι η Σλοβακία, καθώς επικράτησε με 1-0 του Λουξεμβούργου έφτασε τους 16 και με τους 11 που έχει αυτή την στιγμή το Λουξεμβούργο χρειάζεται μόλις 1 βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το χρυσό γκολ για τους Σλοβάκους πέτυχε ο Νταβίντ Ντουρίς.

Νωρίτερα σήμερα η Αυστρία κλείδωσε την παρουσία της στους ομίλους του τουρνουά κερδίζοντας με 1-0 το Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας. Σκόρερ για την ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ ο Σάμπιτζερ με πέναλτι. Μεγάλη χαμένη η Σουηδία που αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο.

Τα αποτελέσματα:

6ος όμιλος

Αζερμπαϊτζάν-Αυστρία 0-1
(48’ Ζάμπιτσερ)

Βέλγιο-Σουηδία (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (16/11):

Αζερμπαϊτζάν-Σουηδία (19:00)

Εσθονία-Αυστρία (19:00)

 

10ος όμιλος

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία 0-5

Λουξεμβούργο – Σλοβακία 0-1

Ισλανδία – Λίχτενσταϊν 4-0

Η επόμενη αγωνιστική (16/11):

Λίχτενσταϊν-Πορτογαλία (20:45)

Λουξεμβούργο-Βοσνία (20:45)

Σλοβακία-Ισλανδία (20:45)

19 Νοεμβρίου

Πορτογαλία-Ισλανδία (20:45)

Βοσνία-Σλοβακία (20:45)

Λίχτενσταϊν-Λουξεμβούργο (20:45)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X