ΑΕΚ: Με Μπλάνκο και Πάσκοβα στη Ρουμανία για τον επαναληπτικό με τον Βολουντάρι!

ΑΕΚ: Με Μπλάνκο και Πάσκοβα στη Ρουμανία για τον επαναληπτικό με τον Βολουντάρι!
Photo Credits: INTIME

Διευθετήθηκε το θέμα με τις δύο αθλήτριες που θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ στη Ρουμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα με την Βολουντάρι ωστόσο έδειξε με την εμφάνιση της πως έχει όλες τις δυνατότητες για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό και να πανηγυρίσει την πρόκριση της στους «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Η ΑΕΚ στάθηκε άτυχη στην κλήρωση καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ η οποία όπως φάνηκε στοχεύει φέτος σε μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Το ίδιο ωστόσο και η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ που στάθηκε άτυχη στον πρώτο αγώνα καθώς την τελευταία στιγμή στερήθηκε τις υπηρεσίες δύο βασικών αθλητριών της, τις Λιζέτ Μπλάνκο και Μιροσλάβα Πάσκοβα. Το πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει λυθεί και ο προπονητής της ΑΕΚ να υπολογίζει για τον αγώνα της Τετάρτης στη Ρουμανία κανονικά την Λισέτ Μπλάνκο και την Μιροσλάβα Πάσκοβα. Η προσθήκη τους δίνει σίγουρα στην ομάδα σημαντικές λύσεις με στόχο να τα δώσει όλα για την κατάκτηση της νίκης και της πρόκρισης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X