Σάλος με Γερμανό Βουλευτή - Ζήτησε την απέλαση του Μαζράουι της Μπάγερν

Σάλος με Γερμανό Βουλευτή - Ζήτησε την απέλαση του Μαζράουι της Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Πολιτικό θέμα δημιουργήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου λόγω μια ανάρτησης ενός ποδοσφαιριστή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι, έγινε το επίκεντρο ενός πολιτικού επεισοδίου στην Γερμανία και μάλιστα δέχθηκε επίθεση και από βουλευτή.

Με ανάρτηση ενός βίντεο στα social media, ο Μαροκινός έδειξε την στήριξη του προς την Παλαιστίνη, στον πόλεμο που διαδραματίζεται αυτή την στιγμή με το Ισραήλ.

«Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του», λέει μια φωνή στο βίντεο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα αγωνίζεται και ο Ντάνιελ Πέρετζ τρίτος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ισραήλ.

Ο Γιοχάνες Στάινινγκερ, μέλος του συντηρητικού κόμματος CDU, ζήτησε από τον σύλλογο να τον διώξει άμεσα.

«Η ομάδα του Κερτ Λαντάουερ (πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν «λέσχη των Εβραίων», δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα κρατικά μέσα για την απέλασή του από τη Γερμανία», τόνισε ο βουλευτής της Bundestag μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής  αντέδρασε και εξέφρασε τα εξής σε δήλωσή του: «Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν».

Η Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησής της και του Μαζράουι τις επόμενες ημέρες.

«Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζράου μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram. Ο παίκτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αφρική με την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Μετά την επιστροφή του, έχει προγραμματιστεί ενδελεχής προσωπική συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας.

Ανεξάρτητα από αυτό, όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων, γνωρίζουν τις αξίες της Μπάγερν. Τις έχουμε εκφράσει δημόσια με ανάρτησή μας μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ. Όλοι ανησυχούμε για τους φίλους μας στο Ισραήλ και στεκόμαστε δίπλα τους. Την ίδια ώρα, ελπίζουμε για ειρηνική συνύπαρξη για όλους τους ανθρώπους στη Μέση Ανατολή», ανέφερε η θέση των Βαυαρών.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X