Μαρσέιγ: Ξεκινούν οι προετοιμασίες των οπαδών για το ματς-γιορτή με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Μαρσέιγ: Ξεκινούν οι προετοιμασίες των οπαδών για το ματς-γιορτή με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ περιμένουν πως και πως το ματς-γιορτή με την ΑΕΚ την επόμενη Πέπτη (26/10) στη Μασσαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη 10 ημέρες για το ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League με την ΑΕΚ, όμως οι οπαδοί της Μαρσέιγ ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το ματς.

Έτσι έχουν ξεκινήσει ήδη τις πυρετώδεις εργασίες τόσο για την υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο όσο και για αυτή των οπαδών. Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν δώσει ραντεβού μεταξύ τους για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες.

Σ’ αυτή τη συνάντηση, όπως αναφέρεται, θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για το κορεό που θα φτιαχτεί για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για το πώς θα γίνει η υποδοχή της Ένωσης στο αεροδρόμιο.

Να θυμίσουμε πως στα τέλη Σεπτεμβρίου οι οπαδοί ζήτησαν ένα ιδιαίτερο και σίγουρα λιγότερο περιοριστικό καλωσόρισμα για τους Έλληνες οπαδούς της ΑΕΚ, αφού οι Ultras της Marseille (CU84) και αυτοί της Ένωσης (Original 21) έχουν φιλικές σχέσεις, αλλά και τους να επιτραπεί να βρεθούν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη των «κιτρινόμαυρων».

Μαρσέιγ: Ξεκινούν οι προετοιμασίες των οπαδών για το ματς-γιορτή με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X