Εθνική Ελλάδος: Sold out η OPAP Arena για τον «τελικό» με την Ολλανδία!

Εθνική Ελλάδος: Sold out η OPAP Arena για τον «τελικό» με την Ολλανδία!
Photo Credits: INTIME

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η OPAP Arena στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε sold out

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πιο κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του Euro 2024, η Εθνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον 12ο παίκτη της. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα (21:45) της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία και η «OPAP Arena» θα είναι κατάμεστη και «καυτή».

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ καλείται να νικήσει τους Ολλανδούς για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 και με τη βοήθεια των φιλάθλων της θα έχει περισσότερες ελπίδες.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα για μια ακόμη φορά, καθώς πριν από λίγο εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους, η οποία θα αποτελέσει το θεμέλιο προκειμένου να επιτευχθεί το ευκταίο απέναντι στην Ολλανδία απόψε και η Εθνική μας Ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X