Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητάει 80 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ζοάο Φέλιξ

Μπαρτσελόνα: Δεκαπλασίασε τον μισθό του Φέλιξ
Photo Credits: INTIME

Υψηλές οι απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοάο Φέλιξ πήγε στην ομάδα των ονείρων του και έχει κάνει άπαντες στην Μπαρτσελόνα να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, με πρώτο και καλύτερο τον Τσάβι, μετά τις εξαιρετικές εξαφανίσεις σε La Liga και Champions League.

Ο Πορτογάλος πέρασε ένα πολύ άσχημο διάστημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η μετακίνηση του στους «μπλαουγκράνα» αποδείχτηκε ευεργετική, κάτι που σημαίνει ότι δεν σκέφτεται κάτι άλλο από την παραμονή του στους πρωταθλητές Ισπανίας και τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της mundodeportivo η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητάει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του. Είναι δεδομένο, πάντως, πως το σύνολο του Τσάβι δεν θα παίξει.. μόνο του για την απόκτησή του, αφού πολλές ομάδες του κορυφαίου επιπέδου θα τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος μετράει, μέχρι στιγμής, τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε οχτώ συμμετοχές με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X