ΑΕΚ: Το προφίλ της αυριανής αντιπάλου στο EHF European League, Γκόρνικ Ζάμπρζε!

ΑΕΚ: Το προφίλ της αυριανής αντιπάλου στο EHF European League, Γκόρνικ Ζάμπρζε!
Photo Credits: INTIME

Γνωρίστε την αυριανή αντίπαλο της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο EHF European League την Τρίτη απέναντι στην Γκόρνικ. Πρόκειται για την τρίτη σε δυναμικότητα ομάδα της Πολωνίας μετά την Κίελτσε και την Βίσλα Κρακοβίας.

Την τελευταία πενταετία τερματίζει από 3η- 5η, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της. Στην φετινή διοργάνωση είναι στην 3η θέση με 5 νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα, στον τελευταίο αγώνα της εντός έδρας από την Κίελτσε με 35-32. Αρχικά οι αγώνες της Γκόρνικ ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στην έδρα της στο Ζάμπρζε, αλλά οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ σχετικά με το μέγεθος της αίθουσας και τις εγκαταστάσεις την ανάγκασαν να «μετακομίσει» σε άλλο γήπεδο. «Δεν θα παίξουμε στην έδρα μας, αλλά πιστεύω ότι θα νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Βασιζόμαστε στους οπαδούς μας από το Ζάμπρζε, αλλά προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Νταμπρόβα και των γύρω πόλεων που μπορεί να μην έχουν
πάει ποτέ ξανά σε αγώνα χάντμπολ. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μαζί μια όμορφη περιπέτεια. Η αίθουσα είναι υπέροχη, έχει τα πάντα» είπαν οι υπεύθυνοι της Γκόρνικ Νταμιάν Πρζιτούλα και Πιοτρ Βισζομίρσκι οι οποίοι επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα των τρικολόρ της Γκόρνικ θα ξεκινήσει από φάση των ομίλων! Έχει ιδρυθεί το 1947 και έχει παίξει έξι φορές σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πέρσι έπαιξε για πρώτη φορά στο European League και αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από την Ελβετική Αμισίτια Ζυρίχης. Έχασε στην Ελβετία 32-23 και νίκησε στην έδρα της με 27-19. Οι άλλες πέντε συμμετοχές της ήταν στο Europa cup. Στην πρώτη της συμμετοχή 2013-14 έφθασε στους 16 και τις άλλες φορές αποκλείστηκε στον 2ο η στον 3ο γύρο. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και τρία κύπελλα στην Πολωνία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X